Vragen of advies Vragen of advies Vragen of advies Vragen of advies Vragen of advies Vragen of advies

Over ons

Hems Maljaars
Administratie- & belastingadvieskantoor Hems   Maljaars is hét kantoor in de regio voor het midden- en kleinbedrijf, de agrarische sector en particulieren.

Een breed dienstenpakket, jarenlange ervaring, gedegen kennis van zaken en een persoonlijke benadering zijn de pijlers waarmee Jeroen Hems en Anco Maljaars hun kantoor vorm geven. Daarbij zijn integriteit, betrouwbaarheid en eerlijke communicatie drie belangrijke kernwaarden voor Hems Maljaars.

Ons kantoor is aangesloten bij het Register Belastingadviseurs (RB) en de Nederlandse Orde van Administratie- en Belastingdeskundigen (NOAB).

 

drs J.J.A. (Jeroen) Hems RB
Jeroen is sinds 1996 werkzaam als belastingadviseur voor het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Na afronding van zijn universitaire studie Fiscale Economie aan de Universiteit van Tilburg is hij ruim 14 jaar werkzaam geweest bij een middelgrote landelijke accountants- en (belasting-)adviesorganisatie. Jeroen is daar door zijn deelname aan diverse vakgroepen en als voorzitter van het regionaal fiscaal vaktechnisch overleg de afgelopen jaren mede bepalend geweest voor de vaktechnische ontwikkeling, zowel lokaal, regionaal als landelijk. Hij heeft in die rol ook diverse publicaties in met name regionale vakbladen verzorgd.

Jeroen is een allround fiscalist, die bijzonder veel ervaring heeft met het familiebedrijf, de agrarische sector, estate planning en vermogende particulieren.
 

ing. J.C. (Anco) Maljaars
Anco is sinds 1998 werkzaam als accountmanager voor het midden- en kleinbedrijf en de agrarische sector. Na afronding van zijn studie HBO Accountancy (AA) aan de Hogeschool Delft is hij ruim 12 jaar werkzaam geweest bij een middelgrote landelijke accountants- en (belasting) adviesorganisatie.

Naast het samenstellen van jaarrekeningen bestaat de ervaring van Anco onder andere uit het begeleiden van de ondernemer bij de start van zijn/haar onderneming, strategievraagstukken, investeringsplannen, het begeleiden van bedrijfsovernames en het begeleiden van samenwerkingsverbanden.